• 0850 3028178
  • bilgi@asarcik.com.tr

Kaz Tiriti

Kaz eti, Asarcık’ın mutfak kültüründe önemli bir et çeşididir.

Kaz etinden yapılan kaz tiridi, kazın yumuşayana kadar haşlanmasından
sonra üzerine bulgur pilavı eklenmesiyle elde edilir.

Yemeğin en önemli özelliği adından da anlaşılacağı gibi kaz etinden
yapılıyor olmasıdır.

Kış aylarının vazgeçilmezi olan Kaz Tirit’i ile toplantılar düzenlenir ve geç saatlere kadar sohbet edilir ve Semaverde Çay ile menü tamamlanır.

İzlemek için Tıklayın

Yeni Videolar İiçin Takipte Kalmaya Devam Edin
Merhaba!
Bizimle Telegram üzerinden iletişime
geçmek için,aşağıdaki temsilcilerimizden
birine tıklayın veya bilgi@asarcik.com.tr
adresine e-posta gönderin.
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?